Det är nästan ett rån

solen skiner, fåglarna kvittrar, grönska börjar slå ut nu är våren jätte nära. woho jag älska våren den är fan bäst och sedan kommer sensommaren och till sist hösten med alla vackra färgade löv me like. oh yes :)

I´m happy to för att jag åker hem idag från psyket. är både glädjande och tråkigt för jag förlorar all gemenskap med patienterna, men samtidigt har jag fått vänner vilket jag behöver :)

Just nu känner jag mig faktiskt ganska ok men är lite orolig över hemresan vem som ska skussa mig. hoppas det är en trevlig person så jag inte behöver ha det tråkigt.

Föresten så köpte jag en doset till mina mediciner som jag ska ha varje vecka och den var inte billig kan jag lova den kostade hela 160 spänn fan det är nästan rån. 

Dagens tre bästa:
SOLSKEN
INNRE GLÄDJE
HEMRESA


Sista natten på psyk

Sista natten på psyk hemma den 18 känns skönt just nu men tråkigt att lämna gemenskapen mellan oss patienter men så är livet jag kan ju ej bo på psyket hela livet någon måtta får det vara nä nu ska jag sussa här är fan kallt känner mig som en isbit brrr. ciao


Hej har liggit lite lågt med bloggandet ha...

mms_img37644 (MMS)

Hej har liggit lite lågt med bloggandet har sysselsatt mig med att göra vänskapsband har inte haft lusten till att sitta vid datorn. Har varit på psyk i ca 2mån åker hem på måndag blandade känslor både woho och nix!


grrr.........

Har inte varit så värst vidare flitig med promenaderna nu eftersom jag inte mått/mår så bra.Jag har haft en fruktansvärd värk under fossingarna ;) just idag har det lättat en liten del. Får se hur det är i mon om jag kan ut och vandra min morron promenix morron å morron förmiddag får det bli.
Jag fick inte åka hem i dag från psyk för dok inte förrän dom nya insatserna kommer igång, löjligt! Varför kunde jag ej ha dom gamla kvar tills det nya kom igång? hur svårt ska allting vara? jag blir förbannad ............grrrrr

våren är nära


risusgenerofortuna -
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0/>