mår inte bra

jag mår inte alls bra idag känner mig nerstämd samt ångest. Vet inte riktigt varför. kände en stark ångest i morse jag kom ca 40 min sent pga att det släppte lite, men nu är den tillbaka. är dessutom frusen i kroppen samt tröthet. jag pallar knappt att blogga och då är det illa eftersom jag älskar och skriva.

Ett berg och dalbana liv ? :S

jag känner mig upprymd och ängslig har massa saker på G.

jag har jobbat idag, sedan städade jag direkt näe E kom på visit då vek vi och la in min tvätt men först dammsugade E. jag dammade. E gick hem jag gjorde min favvosyssla moppa golven så nu luktar det gott åh, yes! kl 17 kom C till mig vi stack till jysk och inhandlade en maddrass woho äntligen ska det kännas bekvämt i sängen.....och en kudde fick oxå följa med hem. min lilla kise pissade ner det innan han blev kastrerad. nu bör det vara cool lugnt.

Efter Jysk blev det en sväng till coop handlade bla grövre hamburgarbröd, bostongurka samt falafel detta blev kvällens matintag. låter det konstig inte i mina öron men himmelskt gutt. jag skojar inte. menar det!

Jag och C hann spela två omgångar yatzi efter jag ätit. Hon vann. Det var nog för att hon slutade hos mig som jag spelade dåligt. haha skämtade bara men C slutar hos mig, tråkigt. Det har varit trevligt och umgåtts med dig C.

Därefter har jag diskat undan efter måltiden och duschat samt bäddat. och nu surfar jag och relaxar. känner lite ångest vet ej varför så är väl livet inte vet jag jag är ju bara en människa som lever ett berg och dalbana liv

God morgon nu ska jag strax iväg till jobb...

mms_img42586 (MMS)

God morgon nu ska jag strax iväg till jobbet. Jag har lite ångest för vad andra ska tycka om mitt hår själv e jag nöjd och det är huvudsaken men lite nojig e lätt att bli. Nog om håret och nu över till trädbilden jag valde den för jag gillar träd speciella sådana tycker om att fota träd nov himmel. Im in heaven skoja bara ;-)


Min frisyr

mms_img42584 (MMS)

Min frisyr


grr

ja happ då var julen så gott som över. Jag har gjort som björnarna gått i ide det finns ju för tusan inget att göra. Har ej fått mitt sim-kort än men när det kommer då ska jag f'n ta mig blogga ordentligt. Jag blir ju deprimerad av detta här min jul var väldigt ensam hittills hade dock besök av I i går ca 1 h jag fick en micro värmedyna mysigt och bra till mina kassa leder. Tackar!
Jag är trött på att sova så jag tvingade mig i väg till ett internetcafe här i staden. Det funkar ju ett tag hoppas på att kortet kommer i mon. Dom lovade mig innan jul ja där fick jag dom J*larna lurade mig eller så är det snöstormens fel. jag vet inte men jag blir  snart förbannad med feta bokstäver .... nu e jag bara arg men snart exploderar jag ............grrrrr


två meningar ;)

två meningar som jag körde på jobbet idag var söt elefant som en annan säger samt börja snöa. vi sa det under eftermiddagen. Jag sa det mest för att jag är trött och då blir jag tramsig.
ibland är det tillåtet och vara löjlig hur konstigt det än blir.
fast det är klart det passar nog inte överallt men sådan är jag.           
Jag är ärlig.


Så tokigt

Ja då sitter jag på biblan å surfar att jag ej klurt ut detta innan. så korkat ...haha men men så är livet eftersamrt var det ja ;) Jag har känt mig off i dag on the work ja hela dagen. en ql sak jag braukar ju annars vara rätt livlig och pratsam men jag var tyst istället så trodde en praktikant att jag hade gått hem. praktikanten tom. frågade efter mig och såg inte mig förren praktikanten frågade personalen. som det kan bli....tokigt



btw jag är brunhårig nu men det blev grönt ovanpå så jag ska till frissan den 27 dec

kram på er!


YES, nu har jag fått mitt paket ;)

hej hej nu har jag fått mitt bredband men jag har ej fått det till att fungera...får väl försöka fixa det på någotvis. hmm....vad e problemet lixom. Jag vill ju kunna blogga ordentligt.
nu sitter jag på biblioteket och sufar lite passar på och uppdatera min dagbok ;)

kram kram

ur min dikt: En frostig ros

Uppe i det blå skymtar jag minimala diamanter
Som tindrar över det gigantiska himlavalvet.
Ett ögonblick senare
sneglar jag ut över en vitklädd mark
där snön lyser upp det dunkla landskapet.


I det dunkla landskapet känner jag en kyla
en isande il
som sveper rakt ner i lungorna.
Denna kalla luft
fryser mitt blod
så jag blir kall.
Mitt hjärta stelnar
och skapar ett skal
utav fruset vatten
då det upphör några få sekunder
när vindpusten smeker mig.


Tre ord om kvällen misslycka besvikenhet o...

Tre ord om kvällen misslycka besvikenhet och ångest fy tusan vilket tråkigt liv jag har. Adjö


Jag har något glädjande i dag jag valde at...

mms_img42583 (MMS)

Jag har något glädjande i dag jag valde att baka pepparkakor sagt och handlat som handen passar i handsken vandrade jag iväg till ica och köpte färdig deg. Jag hoppas på lyckade kakor


Ord på min irritation

Är så j*vla sur för jag steg upp tidigt och var väldigt tidigt på jobb dvs. 8.45 ca börjar annars 10.00 sitter å gör ingenting går hem 10.30 har ett möte som knapp kändes lönt pga snöovädert osäker gällande böjningen. Skit samma ni vet vad jag snackar om. Skulle gå till jobbet gick i hyfsad tid 12.40 så jag kunde komma i tid men när kl slår 12.50 ringer min gangster-mobil-signal jag svarar får som svar att det inte blir jobb i eftermiddag. vad jag blev besviken hade sätt fram emot att gå dit och för en gångs skull vara i tid men nej då skiter sig allting rent åt h*vete för de j*vla snöfanskapet....grrrr 

hur gör jag i detta oväder jag har ingen tv, inga pengar på mobilen, inget bredband, inget jobb, inga träffar jag har inget tålamod att se film för det har jag gjort varje f*king dag nu i mon blir det 2 v exakt utan internet. 

Så tråkigt. 

ska ju måla en tavla men gör jag det i dag då har jag inget att göra i helgen. vilket dötrist liv jag har. tyck inte synd om mig för det är inte min mening jag vill bara få ord på min irritation i dagsläget.btw en positiv sak med snön är att den typ lyser upp allt mörker samt blir vacker på foto. Snön bör då vara stilla det blir finast så.

 En önskan R.I.P snöoväder. tack 

I Hope ;)
 


operation igen?

Jag har fått dena lilla visa cirkulerandes i min hjärna låten går följande: vart tog den söta lilla loppan vägen? ingen som vet ingen som vet ...kan inte mer. 

Jag  & M tog en sväng till Y där hälsade jag på hos dok haha dok. hade samma födelsedag som jag. Det var rätt häftigt. Tack för ditt sällskap.

Dok diskuterade att det var aktuellt med operation och min fötrsta tanke åh, no! Jag spricker min tia.
Jag har förstorad sköldkörtel och det syns. Jag kan ju alltid hoppas att det försvinner av sig själv.
tycker ej om att bli opererad. men allt som hjälper är jag tacksam för.....

aja ha de gott ...:)



jag vet inte

Idag är en sådan dag då jag inte vet saker och ting jag vet inte vad jag tänker det är tomt men samtidigt skumt. Jag har ingen aning om vad jag har sagt under dagen som gått. Det blir ett fett j*vla frågetecken. Jag känner mig väldigt kluven. När jag inte vet då menar jag det bokstavligt talat.

Allting är bara konstigt i dag önskade att jag vaknade ur verklighetens dröm till en possitiv inställning.

jag minns att jag fick en fråga om jag smakat ruccola?
mitt svar: - Den smakar beskt.

minns inte så mkt mer än så här jo jag skulle fota bigbouta istappar så fick jag en kommentar som löd du riskerar ditt öde för en bild på istappar?


Hallå igår målade jag klart i blev väldigt...

mms_img55204 (MMS)

Hallå igår målade jag klart i blev väldigt nöjd.


Är detta Normalt?

Hej fy vad mkt jag har sovit därför har jag ej kunnat blogga j*vlar vad jag ska surfa samt blogga sedan när mitt bredband dyker upp i postlådan ....jag längtar som f*n.  Jag gick och la mig halv 5 igår eftermiddag, sov till halv 3 på natten. somnade om sov till 7 i morse. Jag slocknade igen till kvart över 10 ca steg till slut upp runt halv 12. Detta e f*n inte normalt och sova så länge dvs. 16,5 h sammanlagt. undra när jag ska kunna lägga mig i tid som vanligt svensson folk?

btw så blåser det skit mkt jag höll på att flyga i väg, vilka vågor det var på havet när jag gick förbi.
Jag hoppas inte jag blev helt blåst ;) haha :P

Hallå hallå idag har jag bakat en morotska...

mms_img31095 (MMS)

Hallå hallå idag har jag bakat en morotskaka nu ska den svalna. Den nöten på bilden är muskot tyckte det var ett fint mönster inne i så då åkte mobilkameran fram ;-) nej nu ska ja bege mig ut och vandra en sväng.


önskningar

Jag känner en tomhet i kroppen men osäker i känslan. Tycker inte om att det är helg fy vad tråkigt. Jag önskar att jag bara hade varit ledig på söndagar då hade allting känts mkt bättre. Jag hade sluppit och ha så mkt dötid.
men jag kan ju bara önska som om min önskning skulle slå in. Jag hoppas oxå på att slippa all värk förevigt ;)
Detta är då inga dåliga planer får se om jag lyckas med något av dom. Det får framtiden utvisa. Då är då och inte nu..........................men men ha de gott, bo flott? Kram

Shiit vilka stötar

Shiit vilka stötar jag har fått i eftermiddag på arbetet 2 st på mindre än 15 min och 1 st på mindre än 1 h sammanlagt 3 st. Det är mkt tycker jag. Det var ganska starka sådana inte ql alls. inte överhuvudtaget.

nåja nog tjatat om detta jag har gjort ett par vykort med hus istappar och snögubbar så typiskt pennan tog slut woho...not. never ever. Det har mest varit en dag fylld utav irritation inte i en högre grad då jag exploderar bara lite små retligt över det hela.

Aja ska låna internet nere på stan i afton så jag kan surfa samt svara på kommentarer ;)



bild google


snuskig fantasi ?!?

förlåt för dålig uppdatering är fortfarande utan bredband
svarar på kommentarer senare i dag.

Här kommer ett samtal som vi hade på jobbet under veckan som gått.

Två personer pratar om barn då den ena säger att barnet juckar när det försöker stå.
Då säger en annan arbetare helt plötsligt: . men så får man inte säga.
och jag bara: Förstår du inte vad arbetaren menar ?,Det gör jag.
och personen: jo, vilken snuskig fantasi du/ni har .

haha. ;)


upprepning eller vissa mönster

Angående min asperger så har jag märkt en viss upprepning utav vissa mönster och detta har jag funderat på under dagen som gått:

Jag måste absolut tvätta håret på torsdagar samt söndagar det är ett måste Tisdagar är en klämm-hårtvättningsdag dvs icke nödvändigt men om jag måste så. Annars känner jag mig skitig och då menar jag extremt lortig. Jag måste oxå duscha varje dag, speciellt på morgonen.
Jag vet att jag själv inte kammar mitt hår helst när det är blött när andra gör det i det våta så spelar det mig ingen roll. det kan lixom kvitta.

Tex har jag haft en idé om att jag måste gå på alla brunnslock i stan för det betyder tur. Nu är det lite svårt att finna dom med tanke på all snö. Jag går oftast på samma ställe när jag är ute som jag brukar.

När jag är hemma så fort jag ätit måste jag borsta tänderna speciellt på middagen o morgonen. Jag känner mig väldigt ofräsch i munnen så stör det mig mkt. 

Jag sitter ofta i mörker har en pytteliten lampa tänd i hela min lya. Det är inte som jag är snål utan jag tycker det är helt j*vla onödigt med massa ljus när jag ändå inte är i det rummet. Varför ska det då lysa där? JAG BLIR DESSUTOM STRESSAD INOMBORDS.

Jag vet vissa ord jag säger mkt dessa är: FAKTISKT, VÄLL,VAD ÄR PROBLEMET?, DET ÄR MITT NAMN SLIT DET MED HÄLSAN, DET STÖR I HÄNDERNA, DET SKITER VÄLL JAG I. JAG VET INTE.

MEN MEN NOG OM DETTA, CIAO CIAO.


Mitt hår fixat den 29 nov

Denna fina frisyr fixade E på mig det blev lyckat.
Hon kryllade håret med plattång :P
Tack för frisseringen min vän.
A = fotografen

Före:





Efter:




Fint eller hur ? ;)













Jag blir helt j*vla lost ?!?!?

Jag har en konstigt känsla i kroppen typ rastlöshet
men en aning mindre än i sommar, då jag var helt speedad.
Fy tusan så jobbigt det var. Min hjärna hade on knappen till.
Jag förstår inte världen jag lever i den är konstig.
Nu kom jag att skänka en tanke åt min dikt: världen är konstig

Allting har ett namn, en plats
och en mening, samt en färg.
Alla uppfatar vi kulörerna olika.
De ger annorlunda färgsättningar
för varje människa.
Alla nyanserna kan oxå beskriva känslor
som tex svart för öde och tomhet.
Vad kulörerna betyder för dig?
Vet inte jag :P

Min inre skalle är just nu off gällande speedingen.
Jag hoppas inte bägaren rinner över bort till on knappen
då blir det liksom kortslutning.

Jag blir helt j*vla lost, PEACE!



bild google

Over and out:P


Jag har inte tålamodet

Här sitter jag på biblan men jag lånar bara datorn inga böcker det suger verkligen. Jag pallar bara en sida sedan lägger jag av. Jag har inte det tålamodet längre som jag en gång i tiden hade dvs. första ring då läste jag flest böcker i klassen antagligen har jag tappat suget nu. Jag blir rastlös efter en sida + att jag glömmer vad jag läste nyss. Ibland kan jag sitta och läsa o komma på mig själv med att inte förstå den textmassa jag precis skummade igenom. Min hjärna kopplar liksom inte. Det är bara massa text som rullar ner på en vit bioduk. Jag måste vara fruktansvärt koncentrerad och inne i boken om jag ska lyckas uppleva bilder.



bild google


Btw en ql sak som a hittade i affären igår...

mms_img36833 (MMS)

Btw en ql sak som a hittade i affären igår. Det har varit så där dag. vill ha mitt bredband


En liten uppdatering katten är ok i öronen...

En liten uppdatering katten är ok i öronen. Haha när jag hade kommit till jobbet så var de en elektriker antar ja att det var. Jag hann sätta mig ner sedan berättade jag det rätta felet gissa om att killen blev impad personalen oxå hela situationen var ql ;-)


Fortfarande utan internet detta suger verk...

Fortfarande utan internet detta suger verkligen när kommer bredbandet? Fy vad jag längtar


Har varit uppe sedan 10 jag har mest tagit...

mms_img36832 (MMS)

Har varit uppe sedan 10 jag har mest tagit det lugnt. Fick ett samtal från A så nu ska jag vara med A och E hellre social än ensam inget internet hur ska jag klara ett par dagar utan nätet? Tur att mobilblogg existerar. Btw jag har sminkat mig i dag för jag kände för det och det tog mindre än 5 min. Nej nu ska jag vara social. Haha ha d. ;-)


Just nu piss off gällande nätet

Just nu piss off gällande nätet


Fy för kom ej in på nätet igår. Något tjaf...

mms_img14036 (MMS)

Fy för kom ej in på nätet igår. Något tjafs med bredbandet. Störigt. Det är tjusigt när snön ligger stilla. Det lyser upp lite utav det mörka humöret. Har lite ångest nu men ska vandra till arbetet vet ej hur jag mår i övrigt samt varför ångesten existerar i mitt inre. Bye


I dag e ja ledig från the work pga att dom...

I dag e ja ledig från the work pga att dom har stängt. Jag passade på att sova länge sov till ca 14 men det är inget nytt vi hörs i afton


Bob Marley ritad by me Annelie inte i år ;)


Aspie feelings

Tex. om du hade varit en aspie då hade du uppfattat saker och känt känslor mkt starkare än vanligtvis. -Vilket jag gör väldigt ofta för jag har ju min diagnos som jag är tacksam att jag har, för den förklarar mitt djup tänkande kring diverse funderingar på ett poetiskt, samt filosofiskt tillväga gång sätt. Dock är det många med min problematik som har svårt att uttrycka sig via skrift dessa tar då det verbala beeteendet till hjälp för att få utlopp för sina tankegångar eller så kan vissa med asp ha extremt svårt med alla feelings och stänger in sig i sitt eget nötskal och blir liksom tillbakadragna. Det finns alla möjliga kombinationer dessa är bara ett urval utav egen tolkning.

Jag kan ju berätta följande som tex en avbokning av något slag då reagerar ja skit mkt över det nästan så jag blir tokig. Jag kan känna ett enormt svek samt övergivenhet över att det inte blev något och böjar tro att jag gjort något eller betätt mig så pass illa att den jag mött skulle blivit illa till mods. Detta grundar sig i en rädsla jag har för att bli helt lämnad och övergiven utan något socialtstöd helt allmänt fy fan vad jag skulle må piss.

Allt det här får mig att erinras en poesivers:
En tesked kärlek
En tesked gräl
intages ofta
omskakas väl.

Min tolkning utav detta skaldekonstverk blir att lagom är helt enkelt bäst. Men lagom för mig med Aspi är icke ordinärt för en typisk svensson. Ett svensson liv är inget för mig jag blir så less. Jag måste få min dagliga dos genom aktiva vistelser ett par timmar synd att många inte har den tiden jag skulle behöva ha sällskap.
Det känns som att mina besökare hastar iväg dock är det inte så men det är vad jag känner, möjligtvis är det urverket som är boven i dramat.

Jag vet oxå att det finns de med asperger som icke trivs eller kan deltaga i ämnet sällskaplighet och det är förstående. Har själv probem med det vissa dagar och då väljer jag att förbli hemmatjej mot min vilja men jag inser att det är bästa nödlösningen pga hur jag mår. Vill inte att andra ska se hur illa jag mår psykiskt samt är väldigt ängslig kring att jag ska starta bråk via utlopp ang. aggressivitet. Jag hatar när jag mår så som ovan det är fullständigt hopplöst det leder ingen vart så varför må så kasst?

Jag kan ju faktiskt såra någons emotioner utan att jag egentligen menar det. Jag har ett hjärta förgyllt med det finaste guldet som existerar i universum nämligen en genomgod själ som vill dig väl. Hur svårt kan det vara egentligen? För mig extra svårt och mina dilemman påverkar mig oavsett jag vill eller ej och skapar min dag utifrån deras erfarenhet dvs. så pass psyikiskt som fysiskt. Allt är upp till mig ta eller ge utlopp för mitt mående så länge som jag är mitt rätta jag, men går det för långt så stoppa mig. Tryck upp en fet j*la STOPP skylt i nyllet.


Hej i dag snöar det det liksom dalar ner j...

mms_img14035 (MMS)

Hej i dag snöar det det liksom dalar ner jättetjusigt. I dag har jag jag-vet-inte känslan ang. Hur jag mår? Känner mig piggare just nu jämnfört med i går aja ha de super vi hörs senare bye


risusgenerofortuna -
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0/>