Www.gottnyttyear.nu skoja bara gott nytt år

Www.gottnyttyear.nu skoja bara gott nytt år


Jag hittar inte orden. Det känns konstigt....

Jag hittar inte orden. Det känns konstigt. Alltså tomt. Vi hörs när jag hittat orden.


lite bus

ja i dag är det en tråkig dag.

jag busade lite med personalen igår jag kastade små pappersbitar och söng: jag ser det snöar jag ser det snöar.det var ju roligt hurra!

det slutade med att jag blev inlåst på andra sidan avdelningen men jag satte igång larmet. det vanliga och lät det ringa.jag fick lite panik men efter ca 3-5 min blev jag utsläppt igen. sedan var jag lugn resten utav kvällen.

jag tvättar idag, skönt när det är klart. har tvättat en maskin.

btw angående brunnar så betyder fv fjärrvärme.troligtvis är det bara jag som är intresserad utav brunnslock.
eller så finns det en eller annan där ute i världen som har samma hobby som jag gå på brunslock.




tack för mig jag, har skrivit åt dig!




Hej har varit o spanat in min nya lya. Län...

Hej har varit o spanat in min nya lya. Längtar. Käkat pizza mums. Tack för mig


bushumör

jag är på bushumör antagligen eftersom jag är uttråkad det var en som fixade lamporna här och jag ville smälla ihop den precis som piff och puff gör med pluto på julafton.visste ni att piff har svart nos och puff har röd. det har jag vetat ett bra tag i allafall så är dom söta.

jag ville oxå slå i en bricka som en av skötarna bar med fullt utav glas det är spännande och se hur många som krossas....jag tycker om och busa lite speciellt idag.

har ni hört vad är likheten mellan en järnväg och en häst? jo båda skenar haha....lustigt!

nu undrar ni varför jag skrev en rolig historia mitt i allt jo jag skrev ju om piff o puff innan och dom är djur sedan har vi då hästen.



Denna bild har jag målat


Är trött idag får se om jag piggnar till l...

Är trött idag får se om jag piggnar till lite senare.tack o haj äppejpaj


Tibaka färden gick super nu ska jag sussa ...

Tibaka färden gick super nu ska jag sussa i dreaming of a white chrismas ett sista god jul klämmer vi in oxå. Hejdå tomten säger hej o hå.


Firar jul hos mamma nu lyssnar på julmusik...

Firar jul hos mamma nu lyssnar på julmusik mätt av all julgröt mammas gröt är bäst. Fått paket massa olika saker. Firade först jul hos pappa åt julmat falafel o potatisgratäng mums. Fick en visp o glassmaskin värsta hemglassen. Hoppas jag orkar använda den. Aja ha de gott tiptopp


jag såg ut som en m****m


var ute och gick i parken med en skötare idag men jag var så klantig att jag duschade först. när vi väl kom ut då hade jag håret instoppat under jackan och mössan på sedan kappuschongen över jag såg ut som en m****m.


när vi väl var tibaka då gjorde skötaren en inbakad fläta på mig för jag ska ha krylligt hår i mon när jag ska fira jul hos pappa först sedan mamma och två skötare måste med tråkigt hade velat fira jul ensam med min släkt, men så är det.



problem med e-mail

jag har problem med min e-mail som är [email protected] jag kommer ej in på den så snälla ni som läser detta jag använder min e-mail som står här på bloggen. vill ni mig något använd min blogg mail. tack

lite annorlunda jul på psyket

julen på psyket var helt ok trots att det inte var inrett med julmys. vi åt julmat dock inte jag jag åt special mat dvs.spagethi med falafel....nu troligtvis finns det någon där ute som tycker det är konstigt men det är super gott och på pastan ska det vara ketchup,senap och svartpeppar as guddi guddi.

såg även på kalle jag gillade inte rösterna på nalle puh filmen som dom visa i slutet det ska vara som förr men alllting ändras troligtvis så har dom som spelade in rösterna förr dött eller inte vill spela in igen.
sedan visade dom lejonkungen och hallå tänkte jag den är ju inte ny den har jag ju sätt, men men så är det ibland allting ska inte vara nytt.

jultomten kom med paket till mig jag fick en tvättställning,hårklämmor,strumpbyxor,handkräm och en tidning med en film dirty dancing......hsar ni sätt den? är den bra?

ja sedan såg jag svensson svensson det är jätte bra program gustav e för rolig när inte scobidoo visas på det vanliga kanalen så säger max att scobidoo visas på tv 3 i år. Gustav får fart och klär på sig och springer in till grannen eftersom han istallerat tv 3 i går. haha...

tack och hej

operation över

jag blev opererad i y den 12 december för sköldsköteln av doktorn som fyller år samma dag som jag. Jag blev stucken 6 gånger innan dom hittade rätt hål för att sätta i kanylen. jag blev stucken 2 gånger i vänster fot en gång i höger fot och tre gånger i höger armväck. det slutade med att det blev armväcket. tog bort stygnen den 22 dec så det känndes känns skönt att det är borta.har bara ett fult ärr kvar men det bleks väl med tiden.

vi skojade lite med doktorn två skötare och jag jag sa hej B är din dag skärtorsdag? hon svarade nä men kiurgernas.
 haha det var lite skojigt....

jul på psyket

uppe på vår gård
där står en gammal ford
utan hjul och utan däck
och motorn den är väck


på tal om väck så har blommor svepts i golvet pga min aggression och tavlor har plockats ner när jag mått dåligt. jag har samman lagt tagit bort 7/11 konstverk. Dom var fula så därför åkte dom ner ,men en stor ful tavla går inte och ta ner men jag vill det så gärna men det är omöjligt.

nu blir det ingen gran, inga ljusstakar, ingen snö men vädret kan jag inte styra över. Det är tur att kalle anka kommer sändas. Det måste man se det är en tradition för många även för andra och för mig. Det fattas bara att svt får kortslutning så kalle ej kan visas, istället blir det myrornas krig 
.
jag hoppas julen blir lyckad trots all negativitet vad vore en jul utanför psyket?
jag skiter i vilket bara det finns en fungerande tv,


Passar hawaiblommor till jul undra hur dom...

Passar hawaiblommor till jul undra hur dom gör på hawai?


brunnar

tjolahop idag var jag är jag lite slö men det hjälpte lite genom att jag fick komma ut i friska luften jag gick med en skötare. jag har frigång vilket innebär att jag få gå ut ensam men jag tycker det är tråkigt.
jag gick på en a-brunn skötaren vände sig om och undrade vad jag gjorde jag svarade jag gick på en a-brunn.

nu till alla er som inte vet vad en a-brunn står för det betyder avlopp sedan finns det k-brunnar som betyder kallvatten till sist har vi v-brunnar som betyder varmvatten. nu antar jag att det inte är många som tänker på detta men det gör jag och för mig betyder det tur att trampa på brunnar bara det att jag fått ett boende beror till viss del att jag trampat på så många brunnar att jag tappat räkningen.

bild google

lite fakta från wikipedia: Enligt ett nutida skrock sägs A-brunnar ge otur (i kärlek) om man kliver på dem. A skulle nämligen betyda avbruten kärlek, till skillnad från K-brunnar där K i det fallet står för just kärlek. EN A brunn kan ge otur den speciella dagen du trampade på den


fyndigt eller hur?

Jag har varit inlagd i stort sätt hela detta året. men snart kommer jag ut igen ut till verkligeten. förhoppningsvis i januari hoppas innan jag fyller år och min födelsedag är 6:e. jag ska få ett boende med stöd. jag hoppas att jag kommer få den hjälp och stöd som jag behöver. Jag vill ju som sagt må bra till 100% vilket jag aldrig gjort kommer antagligen aldig känna mig bra till 100%..var och tittade på boendet det verkade ok.

fick en tidning utav en skötare där det stod att man skulle skriva en novell på 6 ord min lyder följande'
frukthandlare mördad tjuven hittad gurkan,fantasier

förklaring: frukthanndlaren säljer inte gurkor eftersom det är en grönsak och då finns gurkan inte alltså kan inte frukthandlaren vara död. 


bild google

fyndigt eller hur? 


Vilket psyke har alltid rätt? För ett bra ...

Vilket psyke har alltid rätt? För ett bra tag sedan chekade jag in på hotell a la psyk eftersom jag varit ostabil har hoppat runt mellan olika paltsertänker inte nämna vilka utav privata skäl.jag känner mig en liten smula stabil jus t nu. Svaret på gåtan är rättspsyk.haha tack och hej.


risusgenerofortuna -
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0/>