är det verkligen sant?

då var det lördag igen fy vad jag hatar helgen usch ja vad ska jag hitta på idag all ledig tid ger mig ångest. Jag är rädd för ledigheten. Är det verkligen sant? Det är sant jag skojar inte!

Jag förstår inte varför det har blivit så och nu vaknar jag mkt tidigare än innan i morse vaknade jag 7.30 ca men jag drog mig till 12.00. Förr kunde jag sova från 21-09.00 utan att vakna emellan. Det kan vara bara tillfällligt...who knows? eller så är det ångesten som spökar.


mina tankebanor i afton

ja ha då var det bara kvällen kvar på denna lördagen och jag ska tvätta. tvätta en lördag! vad ska jag annars göra?

hmm.jag har mest bara varit i dag. Jag förstår inte varför tiden går så sakta för mig. Jag får lite panikkänslor över vad jag ska göra nästa dag..skitstörigt! Jag har försökt och inte tänka på att jag bara e men det är fakiskt inte lätt. Om jag bara kunde bli av med denna ovanstående känsla då vore många saker enklare som tex vad jag ska ha för mat?, vad jag ska ha på mig? vad jag ska hitta på?



mina tankebanor i afton:
måla?......nej jag kan inte rita längre.
vad är det för trams? Klart jag kan.
Skriva?....vad ska jag skriva?
Kan jag inte få någon ide, något ord. Nej
Läsa?...jag har inget tålamod. Jag kan inte läsa.
Jo du kan läsa, skärpning
nej, jag har tappat intresset för läsning.

en lång afton

Ja ha då var tisdagen passé...bara kvällen kvar men det är inte så bara för den som inte gör något som jag
då kommer det att bli en lång afton....usch gillas inte. Vill göra något surfar runt lite men det är inte tillräckligt.
hmm......vad ska jag göra för att tiden ska gå lite fortare?
många bara shiit tiden springer iväg så fort så jag hinner inte göra det jag ska. För mig är det tvärtom.

Bob marley


här sitter jag

hmm här sitter jag och filosoferar lite grann. Jag har fortfarande den känslan av att jag bara är. Det kvittar vad jag än gör eller inte gör. Hur kan det komma sig att jag känner så här? Dessutom går Tiden J*vligt sakta.

Jag känner mig lite off i dag, men är ändå närvarande vissa stunder.


kvällens sanning

här sitter jag med nytvättat hår det luktar så gott. hmm jag funderar väldigt mkt just nu på olika saker känner mig lite frånvarande. Jag blir inte riktigt klok på mina tankar ena stunden är det en sak och nästa något annat känner mig väldigt förvirrad helt borta i mitt inre. Jag känner en extrem tomhet i min själ jag vet dock ej varför men så är det det är dagens sanning. dvs just nu kvällens sanning.

En förkrossad fjäril

"En förkrossad fjäril kämpar

för att en dag bli fri

och bara kunna vifta bort sina problem"

by: Annelie

 


En söt kattunge....



.........en bild jag målat för ett tag sedan tyckte den var så söt och såg oskyldig ut

fundera, mina funderingar

jag har börjat och fundera mina funderingar lyder vad är meningen med att bara vara så som vi människor är? även fast jag gör saker så känns det oftast som om jag gör ingenting att jag bara är. är det så som mina tankar säger eller går det att ändra sättet att tänka?

jag förstår inte detta? jag känner mig lost i mina undringar!

ska jag?

Jag har fått massa energi som jag inte vet var det ska bli av. Har skurat skåpen och gjort rent under vasken plockat undan lite samt diskat...jag vet inte vad det är med mig bara det inte fortsätter så här då blir det jobbigt med allting.

Jag vet inte varför men jag vill göra massa hela tiden det lixom strömmar in ideér i mitt huvud. tex. ska jag gå ut? ska jag baka något? Ska jag städa? ska jag skriva? Ska jag måla?

vi får väl se vart det leder hän........

oj sicken dag

oj sicken dryg dag....det blev att jag o mammi åkte till min mormor o morfar. när vi var hos dom då var det hyfsat men sedan när jag kom hem då blev det tråkigt med allt.

M kom vid fem först velade jag om vad vi skulle baka samt om vi skulle baka överhuvudtaget. Det blev till slut attvi bakade en oktobertårta den blev så j*vla MISSLYCKAD. USCH så trist. Efter kakbaket så satt jag och tyckte allt var meningslöst. vad är meningen med livet när vi människor bara är utan att ha någon sysselsättning?

nog om det deppiga jag o m tog oss en promenad. Det var skönt och vara ute. vi byggde en snögubbe undertiden som vi vandrade. synd att jag ej hade min mobil för då hade jag fotat våran söta gubbe.

Jag känner mig hyfsad nöjd med kvällen än så länge

min födelsedag


Im back on the track agin

Im back on the track ;) har varit lite off....har haft en mindre svacka.

min dag rätt ok faktiskt jag har sytt 7,5 fåglar började kl 9.50 lunch 11.45-13.00 jobbade fram till 15.10 då jag blev klar med broderiet. bra jobbat guldstjärna eller vad?



risusgenerofortuna -
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0/>